Als je doet wat je deed dan krijg je wat je kreeg

Het is eind oktober 2014 en ik sta in de file te wachten als ik in mijn achteruitkijkspiegel een auto op mij af zie stormen. Ik voel een klap en in een reflex trap ik vol op mijn rem. Niet wetende dat die handelingen mijn leven voorgoed zullen veranderen.

In de dagen na de klap krijg ik steeds meer het gevoel dat mijn hoofd haaks op mijn nek staat en ik verga van de pijn. Ik onderga behandelingen als massages, fysiotherapie en manuele therapie tot ik in februari terecht kom bij een triggerpoint masseur die omonwonden verteld dat er van de spanning in mijn spieren op mijn rug helemaal niets klopt. Zij kan er niets mee en stuurt mij door naar een chiropractor in Velp: Jim Townhill.

Jim pakt het helemaal anders aan. Hij zet mijn armspieren en beenspieren in verschillende posities en duwt er tegen terwijl ik moet tegenhouden. Op deze manier vindt hij 5 verschoven ruggewervels. Een paar manipulaties verder sta ik weer recht en ben ik pijnvrij. Amazing. Dit is de eerste keer dat ik kennis maak met Kinesiologie. Hier wil ik meer van weten en ik vind wat ik zoek in de opleiding Professionele Kinesiologie bij TOPKI.

In deze opleiding vind ik de mogelijkheid om nog een passie van mij verder te ontwikkelen: Orthomoleculaire Geneeskunde. Echt leren wat voedingstoffen doen op cel-, en hormonaal niveau. Ik smul ervan (niet alleen tijdens de lunch).

Tijdens deze twee opleidingen vinden er door wat ik leer ik ware transformaties plaats. Niet alleen bij mezelf maar ook bij mijn medestudenten. Waar ik en mijn medestudenten nog zelf nog wel eens terug vielen na een therapie of dieet, ervaar ik nu diepgaande blijvende veranderingen op meerdere lagen.

Zeven jaar later heb ik al mijn opleidingen afgerond en zie ik een andere vrouw in de spiegel. Ik spreek mijn eigen waarheid, voel me authentiek en autonoom. Ik heb de moed mijn eigen pad te volgen ook bij tegenslag en weerwoord. Ik ben zelf de baas is over mijn leven. Mijn gezondheid meer dan 100% beter dan het was en vooral, ben ik een vrij mens.

Ik sta vol in mijn eigen energie en dat gun ik iedereen die de wens daarvoor heeft.

 

Volg mij op Social Media:

Kinesiologie

Trainings Organisatie voor Profesionele Kinesiologie (TOPKI)
HBO opleiding tot professioneel kinesioloog
2015 – heden

Orthomoleculaire Geneeskunde

Kennis Instituut Natura Foundation
HBO op leiding tot orthomoleculair therapeut volgens de PNI
2016 – 2017

Coaching

Associatie voor coaching
HBO opleiding voor profesioneel coach
2013 – 2014

Hoe klanten mij ervaren

Ik ben bij Monique gekomen via facebook en ik ben daar zeer dankbaar voor. Ze is een warme lieve vrouw met een brede kennis van veel facetten van het lichaam. Ze is een veelzijdig therapeut die mij op meerdere gebieden helpt. Ik draai al een tijdje in het medische en psychologische molen mee en toch heb ik bij haar weer nieuwe inzichten gekregen en nieuwe dingen over mijn lichaam geleerd. Ze zal alles uit de kast trekken om je te kunnen helpen en ze staat altijd voor je klaar. Zeker een aanrader om langs te gaan en te zien wat ze voor je kan betekenen.
Claske van der Spek

Wil jij een blijvende verandering bereiken?

Zet die eerste stap………