Als je doet wat je deed dan krijg je wat je had

Wie ben ik

Veelzijdig, optimistisch, voedingsfreak en altijd bezig met wat mensen beweegt en hun processen. In 2011 zegde ik mijn baan op om met mijn toenmalig partner voor anderhalf jaar naar Curacao te vertrekken. Van planner naar duikinstructeur, van de kou naar de zon. Als instructeur ontdekte ik dat ik het ontzettend leuk vind om mensen te helpen zich te  ontwikkelen. En vooral om mensen te ondersteunen in het bereiken van hun doelen en in wat ze gelukkig maakt.

Kinesiologie en voeding

Ik ben met kinesiologie begonnen na een autoongeluk met whipplash tot gevolg. Ik verging van de pijn en liep van masseur naar masseur. Wat masseurs niet voor elkaar kregen lukte met kinesiologie wel. Geen pijn meer en al mijn wervels staan nu recht.
Daarnaast worstelde ik altijd met mijn gewicht en energie. Ik was altijd met dieten aan de gang sportte bijna elke dag en nooit had dit een langdurig resultaat. Toen ik op de opleiding Orthomoleculaire Geneeskunde kwam ging er een wereld aan kennis voor me open. Ik leerde daar vooral de mechanismes en fysiologische processen die aan voedingsproblematiek ten grondslag liggen en dit overbrengen aan jou als client. Als je begrijpt waarom je iets doet dan is het veel makkelijker iets blijvend te veranderen

Wat mag er veranderen

Toen ik in 2018 mijn Vision Quest in spanje deed kreeg ik de vraag: Wat mag er in jou sterven? Wat mag er achterblijven om plaats te maken voor het nieuwe. Dit zijn ook de vragen die ik jou zal stellen: Wat wil je hier achterlaten en wat wil je met je meenemen. Wat is je lichtje aan de horizon en wat zou een eerste stap kunnen zijn om te zetten.

Ik als therapeut

Als therapeut zie ik jou als heel mens in al jouw volledigheid en facetten. Ik denk in mogelijkheden en competenties. Wat heb jij nodig en vooral, wat heb jij in jezelf om te bereiken wat je graag wilt. Het is aan jou. Het is jouw leven.

 

Volg mij op Social Media:

Kinesiologie

Trainings Organisatie voor Profesionele Kinesiologie (TOPKI)
HBO opleiding tot professioneel kinesioloog
2015 – heden

Orthomoleculaire Geneeskunde

Kennis Instituut Natura Foundation
HBO op leiding tot orthomoleculair therapeut volgens de PNI
2016 – 2017

Coaching

Associatie voor coaching
HBO opleiding voor profesioneel coach
2013 – 2014

Hoe klanten mij ervaren

Ik ben bij Monique gekomen via facebook en ik ben daar zeer dankbaar voor. Ze is een warme lieve vrouw met een brede kennis van veel facetten van het lichaam. Ze is een veelzijdig therapeut die mij op meerdere gebieden helpt. Ik draai al een tijdje in het medische en psychologische molen mee en toch heb ik bij haar weer nieuwe inzichten gekregen en nieuwe dingen over mijn lichaam geleerd. Ze zal alles uit de kast trekken om je te kunnen helpen en ze staat altijd voor je klaar. Zeker een aanrader om langs te gaan en te zien wat ze voor je kan betekenen.
Claske van der Spek

Wil jij een blijvende verandering bereiken?

Zet die eerste stap………