Van overleven naar leven

9

Een dag vol energie

Je staat fit op in de ochtend en aan het eind van de dag heb je nog energie om een leuke partner, moeder of vriendin te zijn

9

Yes, je hebt je sport weer opgepakt.

Je sporttas wordt weer volop gebruikt. Je zit lekkerder in je vel en de dagelijkse dingen gaan je makkelijker af.

9

Je hebt een gezond gewicht.

Jojo-en is verleden tijd. Je holt niet meer van dieet naar dieet. Je weet precies wat je lijf nodig heeft..

Jij bepaalt waar jouw energie naar toe gaat.

Expert zijn van je eigen lichaam betekend dat je weet wat jouw lichaam nodig heeft om optimaal te functioneren. Je weet hoe je naar je lichaam moet luisteren en wat goede voeding voor jou is. Je kunt grenzen stellen. Je ervaart energie om datgene te doen wat voor jou belangrijk is. Je ervaart keuzevrijheid.

Los je energieblokkades op. Leer welke voeding jou voedt in plaats van vult. Maak korte metten met die saboteur die tussen jou en de sportschool staat. Maak die beweging en neem de regie weer in eigen handen zodat je weer vol voor je leven kan gaan. 

“Het is mijn missie jou de tools in handen te geven waarmee jij weer met volle energie je leven kunt gaan leven .”

Lichaamswijsheid

Tot een paar jaar geleden had ik geen idee hoe mijn lijf werkt en waarom het doet wat het doet. Ik volgde diëten en sportprogramma’s zonder langdurig resultaat. Ik was er van overtuigd dat mijn lichaam me in de steek liet. Het reageerde niet zoals ik wilde of zoals ik er van verwachtte.

Dit veranderde toen ik met kinesiologie in aanraking kwam en later met orthomoleculaire geneeskunde. Ik leerde en ervoer dat mijn lichaam een eigen wijsheid heeft en een eigen wijze van communicatie waarmee het mij vertelt wat er binnen in mijn lijf speelt. Dat allergiën, energiegebrek en overgewicht manieren zijn om mij te vertellen dat er iets niet goed zit.

In mijn praktijk is dat mijn focus. Jou zelf laten voelen en ervaren wat stress en voeding met jouw lijf doet.  De regie in jouw handen zodat je weer eigen baas bent over je energie. In mijn aanpak gaan we voor een daadwerkelijke verandering.

 

Waar gaan we voor

R

Lichaamswijsheid

De taal van je lichaam leren verstaan en vertrouwen dat het precies weet wat het nodig heeft.

R

Aanpakken bij de bron

Geen symptoombestrijding maar een daadwerkelijjke verandering bewerkstelligen

R

Gaan voor het optimale

Weer volop genieten van het leven en er uit halen wat er in zit

Ervaringen van mijn klanten

Monique werkt deskundig en proffesioneel gecombineerd met haar intuitie en wijsheid. Ze kan op een duidelijke en toch leuke manier je valkuilen en talenten spiegelen in relatie tot je doel of issue waar je mee komt.

Bij Monique voel je je welkom en er is geen goed of fout. Je bent goed zoals je bent en ze motiveert je om dat wie je bent helemaal te leven. Naar de kern te gaan en dat te manifesteren. 

Monique, ik ben echt blij dat ik je heb mogen leren kennen.

Linda Persoon

Monique Brandsma, ‘n lieverd, een mooi, zuiver en betrokken mens, die de tijd neemt en geeft om het medemens te helpen in welk proces dan ook.

Haar behandelingen in kinesiologie hebben mij meer rust gegeven, minder in het hoofd te zitten en een betere energiebalans. Door inzicht in mijzelf te verkrijgen tijdens de behandeling, lukt het mij steeds beter om mezelf niet te verliezen tijdens stress- en conflictsituaties maar steeds meer in mijzelf ga staan.

Ik ben nog onder behandeling bij Monique maar ben heel erg blij, tevreden en dankbaar met de tot nu toe behaalde resultaten.

Liefs, Marjo

Marjo Tollenaar

De weg naar verandering begint met het zetten van de eerste stap.

Bij de eerste afspraak nemen we de tijd om jouw hulpvraag te verkennen. Jij staat centraal in het proces. Je maakt kennis met mijn manier van werken en kunt bepalen of het je aanspreekt. Spreekt het je aan, dan gaan we een traject aan. In elke sessie in het traject kijken we naar je voeding en wat er aan suppletie nodig is  En we sporen energieblokaades op en brengen deze weer in balans. Het traject is maatwerk. Het gaat om jou en wat jou verder helpt.

Van lusteloos naar levenslustig

Pak het leven weer bij de kop

Monique werkt deskundig en proffesioneel gecombineerd met haar intuitie en wijsheid. Ze kan op een duidelijke en toch leuke manier je valkuilen en talenten spiegelen in relatie tot je doel of issue waar je mee komt.

Bij Monique voel je je welkom en er is geen goed of fout. Je bent goed zoals je bent en ze motiveert je om dat wie je bent helemaal te leven. Naar de kern te gaan en dat te manifesteren.

Monique, ik ben echt blij dat ik je heb mogen leren kennen.

Linda Persoon

Veelgestelde vragen

Wat zijn het voor consulten?

De consulten die ik aanbied zijn gebaseerd op kinesiologie en orthomoleculaire geneeskunde. Bij kinesiologie gebruiken we spiermonotoring om de taal van jouw lichaam te kunnen begrijpen. Je kunt het zien alsof ik een tolk ben. Als we de taal van jouw lijf verstaan kunnen we ook begrijpen wat het nodig heeft om te herstellen.
Orthomoleculaire geneeskunde richt zich op wat voedingstoffen met jouw lichaam en gezondheid doen.

Met welke klachten kan ik bij jou terecht?

Bij mij kun je vooral terecht als je problemen hebt met je energie. Bijvoorbeeld als je voortdurend energiegebrek hebt. Of je kunt je gewicht niet de baas blijven. Je last hebt van allergien hebt of hooikoorts. Maar ook als je het idee hebt dat wat je eet niet bijdraagt aan je gezondheid.

Mocht je nou een klik voelen bij mijn verhaal en je klacht staat niet bij de beschrijving, bel me dan. 

 

Moet ik een minimaal aantal consulten afnemen?

Nee, helemaal niet. Ik heb wel de ervaring dat er 2 of 3 behandelingen nodig zijn om een verandering te bemerken. Jouw lijf heeft tijd nodig om te bevatten wat er gebeurt. Daarnaast kost het tijd en energie om een ingesleten patroon te doorbreken. 

Werk je ook met kinderen en vanaf hoe oud?

Kinderen zijn welkom in mijn praktijk. .Voor een voedingsadvies maakt de leeftijd niet uit. Bij kinesiologie kan een kind vanaf ongeveer zes jaar zelf een spiermonitoring ondergaan. Bij babies en kleine kinderen kan ik op een ouder de spiermonitoring doen.

Wat houdt een aromatouchbehandeling in?

Dit is een behandeling met 8 essentiele olien. Elke olie heeft zijn eigen specifieke eigenschap en werking. Ik breng de olie in lagen aan op je huid waar het zijn werk kan doen. De olien werken op het immuunsysteem, brengen het zenuwstelsel in balans en werken ontstekingsremmend. Daarnaast is het een moment helemaal voor jezelf. Je hoeft niets te doen behalve er te zijn en lekker te ontspannen. 

Krijg ik de kosten vergoed door de zorgverzekering?

Ik heb er voor gekozen om geen contract af te sluiten met een zorgverzekeraar. Mijn kosten worden daarom niet vergoed. De reden daarvoor is dat ik het belangrijk vind dat ik ten alle tijden de zorg kan leveren die voor jou het beste past. Daar is binnen het vergoedingensysteem vaak geen ruimte voor. Door geen contract aan te gaan kan ik al mijn energie en tijd besteden aan wat voor jou het meeste dient.

Kan ik een afspraak annuleren?

Je kunt via de mail een consult kosteloos annuleren tot 24 uur van te voren. 
Als je binnen de termijn van 24 uur wil annuleren, kunnen er kosten mee gemoeid zijn. Dan graag even bellen om de mogelijkheden te bespreken.

Hoe is de bereikbaarheid van de praktijk?

Mijn praktijk ligt op 20 minuten loopafstand van treinstation Amersfoort Centraal en 0p 5 minuten van de dichstbijzijnde bushalte.
Mijn praktijk is met de auto goed bereikbaar en gevestigd in een woonwijk met rondom gratis parkeren.
Helaas is de ruimte niet rolstoelvriendelijk omdat je een trap op moet.  Ik beschik niet over een lift.

Heb je nou nog geen afspraak gemaakt?

Wat houdt je tegen….