Home » Blog » Inspiratieartikelen » Hoe ik de regie terug nam

Hoe ik de regie terug nam

door | 3 mei, 2022 | Inspiratieartikelen

Toen ik nog niet de kennis had die ik nu heb, liet ik me leiden door programma’s, dieten en “goeroe’s”. Dat leverde behalve frustratie, niet zo heel veel op wat betreft gezondheid en energie. Wat het me wel opleverde is dat ik me uiteindelijk realiseerde dat ik zelf het heft in eigen handen moest nemen. Zelf de regie nemen over mijn eigen gezondheid.
Dat heft waren de opleidingen die ik deed en vooral het delen van mijn kennis met anderen. De uitdrukking “zelf doen, zelf nadenken en zelf veters strikken” werden mijn mantra’s. Oftewel eigen regie en daardoor autonomie. En dat is waarom ik het traject “Regie over je energie” (in de video nog “van uitgeblust naar levenslust) ontwikkelde.
Ik deel met jou mijn kennis zodat je, als je dat wil, zelf je eigen keuzes kunt maken en zelf je veters strikken. De weg naar autonomie over je eigen gezondheid en je eigen energie. Eigen keuzes kunnen maken vanuit een sterk fundament.

Over Monique

Vanuit mijn passie over alles wat energie met een mens doet vind ik het heerlijk om mijn kennis en de inspiratie die ik op doe te delen. Volg mijn blogs ter inspiratie, lering en vermaak. In mijn blogs deel ik hoe ik leerde autonoom te worden over mijn gezondheid, de regie over mijn regie in mijn eigen handen nam en wat het mij opleverde.

Daarnaast heb ik mezelf tot doel gesteld om gezond eten lekker en toegankelijk te maken. Ik deel hier mijn recepten en informatie over waarom ik bepaalde ingrediënten gebruik.

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin