Home » Blog » Inspiratieartikelen » Als je motivatie op je vakantieadres achterblijft oftewel, de vakantiedip

Als je motivatie op je vakantieadres achterblijft oftewel, de vakantiedip

door | 11 nov, 2022 | Inspiratieartikelen

Herfst naar wintertijd, Yintijd. Oftewel, mijn spitting fire gaat langzaam naar de waakvlam en zo bleef mijn motivatie na mijn vakantie achter in Spanje. En toen we eindelijk weer herenigd waren schoot het er weer vandoor en moest ik behoorlijk zoeken om het weer te vinden. 

Ik heb overigens totaal geen probleem met de donkere dagen. Donker is voor mij niet negatief. Integendeel zelfs. Kaarsjes aan, dekentje, theetje, tegen elkaar aankruipen op de bank. Energie sparen zodat mijn lijf zich van allerlei buggers, belagers, versleten cellen en aanverwante artikelen kan ontdoen.

Maar zo zit onze maatschappij niet in elkaar. Zomer en winter wordt motivatie verwacht. Vooruit met de geit, er gewoon tegenaan, we moeten doorrrrrrr. Maar is dat wel zo natuurlijk en gezond voor ons? Mijn lijf heeft behoefte aan een ander tempo en nu de verwarming ook bij ons op een lagere stand staat dan voorgaande jaren merk ik dat ik wat trager ben dan voorgaande jaren. 

Wat doe ik dan wel met de motivatie en energie die ik inmiddels in een verlaten hoekje terug vond? Sporten om mijn immuunsysteem sterk te houden en voor hetzelfde resultaat zoveel mogelijk gezond eten en mijn vertrouwde amazing 3 supplementen. En, inspiratie opdoen voor leuke artikelen. Want dat kan ik gezellig onder een dekentje met een theetje doen.

Als ik dan toch met inspiratie bezig ben, laat dan eens weten met wat voor artikel ik jou blij mee zou maken. 
Een leuk recept, een tip over een supplement of een slim weetje? Name it en wie weet schrijf ik het.

In onderstaand filmpje vertel ik meer over hoe het zat met mijn motivatie.

IMG_4602

Over Monique

Vanuit mijn passie over alles wat energie met een mens doet vind ik het heerlijk om mijn kennis en de inspiratie die ik op doe te delen. Volg mijn blogs ter inspiratie, lering en vermaak. In mijn blogs deel ik hoe ik leerde autonoom te worden over mijn gezondheid, de regie over mijn regie in mijn eigen handen nam en wat het mij opleverde.

Daarnaast heb ik mezelf tot doel gesteld om gezond eten lekker en toegankelijk te maken. Ik deel hier mijn recepten en informatie over waarom ik bepaalde ingrediënten gebruik.

Gerelateerde artikelen

De kracht van vitamine D # 1

De kracht van vitamine D # 1

Vitamine D heeft heel veel voordelen en is van grote waarde voor je energie. Er is zo veel te vertellen over vitamine D dat ik het in èèn artikel niet kwijt kan dus worden het er waarschijnlijk 3. In dit deel leg ik je uit wat vitamine D onder invloed van de zon is, wat doet en ik geef je een aantal tips..

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin