Wil jij lekker aan de bak en een snelle eerste stap zetten naar een gezonder en fitter lijf? 

Boek dan een Fit-in-je-lijf-sessie en krijg
waardevolle tips waarmee je snel aan de slag kunt. 

N

Ik help jou met een prangende vraag omtrent je voeding

N

Ik help jou met het verkrijgen van inzicht in jouw patronen die in de weg staan naar fysieke en mentale vitaliteit

N

Je maakt een laagdrempelige investering in jezelf waarmee je een stap zet naar een fit en vitaal leven

N

Ik geef jou waardevolle tips waarmee je direct aan de slag kunt.

Deze sessie is voor jou als jij je eerste stap wilt zetten naar een gezond, energiek en vitaal leven

Ik ben Monique Brandsma en het is mijn missie jou te begeleiden naar een fit, gezond lijf en mentale veerkracht. Ik ben er voor jou in omdat ik als geen ander weet hoe het is om te worstelen met gezondheid. In deze sessie deel ik mijn inzichten graag met jou zodat je weet wat goed is voor jou. En we kijken samen hoe ik jou kan helpen en de eerste stap zetten naar een fit en vitaal leven. Dat is wat ik jou gun!

 

 

 

Dus, klaar met het gevoel van moe, dik of prikkelbaar? Een kort lontje hebben en de dag niet door komen zonder snoep of snacks?

Maak dan een beslissende stap en boek die Fitter-in-je-lijf-inzicht-sessie.

Jouw investering per sessie: 49,- euro. Duur van de sessie: maximaal 1 uur